Fansen måste ha minst en tröja

ساخت وبلاگ

Shaquille O'Neal har sagt att de inte har sett James Harden prestera lika bra i nyckelspel på tre, fem eller till och med tio år. Det är den enda nackdelen med den utmärkte James Harden, som alltid misslyckas med att dominera spelet när det betyder mest. James Harden valde den nya Philadelphia 76ers tröja den här säsongen, och nummer 1 på baksidan är lagets bästa hopp.

James Harden gick från en av de bästa spelaa i Weste Conference i NBA till en av de bästa spelaa i Easte Conference idag. Han har spelat för Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Brooklyn Nets, och nu är han med Philadelphia 76ers. Oavsett hur bra James Hardens debut med ett nytt lag var, kämpade han alltid mot sitt tidigare lag. James Harden hade 11 poäng, 6 returer och 5 assist i Philadelphia 76ers-matchen mot Brooklyn Nets. När James Harden byttes ut började media uppmärksamma spelet, och han blev centrum för uppmärksamheten. Vad många fans inte förväntade sig var att Brooklyn Nets vann, och James Harden misslyckades återigen i ett nyckelspel.

Detta är också huvudorsaken till att James Harden inte är igenkänd av alla i NBA. Så länge uppmärksamheten i detta spel är för hög kommer James Harden inte att kunna prestera som han borde. Efter att ha kommit till Houston Rockets från Oklahoma City Thunder gick han 2-för-13 mot sitt tidigare lag. Likaså var hans Brooklyn Nets-Houston Rockets-spel urusla, och det enda de alla hade gemensamt var mycket uppmärksamhet. James Harden, från det att han gav upp Oklahoma City Thunder tröja till denna dag, har bara längtat efter mästerskapsutmärkelser.

https://www.bloglovin.com/@nbatrojorse

https://nbatrojorse.blogg.se/

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 181 تاريخ : جمعه 20 اسفند 1400 ساعت: 19:59

För att ett proffslag ska vinna ett mästerskap måste det vara ledningen, huvudtränaren och spelaa, som alla är sugna på att vinna mästerskapet. Golden State Warriors prestation nyligen har fått fansen att ifrågasätta ledningens förmåga att fatta beslut som leder till ett dåligt resultat. Bakom Stephen Curry tröja finns den välbekanta nr 30, och han är fortfarande en stor målskytt för Golden State Warriors.

Golden State Warriors har flest investeringar bland flera lag i hela ligan. Skulle ledningens förmåga att investera så dåligt? Golden State Warriors höll fortfarande Andrew Wiggins i fjolårets dåliga situation. Lagets ledningsbeslut är inte andra bollar. Laget kommer att göra det. Och laget har förlorat chansen att vinna mästerskapet förra säsongen. Stephen Currys bästa partner Klay Thompson är borta en längre tid på grund av skada. Alla ledningens beslut är att kvalificera sig till mästerskapet den här säsongen. Golden State Warriors lönestruktur har redan överskridit det lönetak som ligan fastställt, och laget måste också betala en hög lyxskatt.

Golden State Warriors ledningsinvesteringsinställning är mer positiv än andra stora lag i ligan. Till exempel har Brooklyn Nets tillräckligt ekonomiskt stöd, men laget kommer inte godtyckligt att gå till att teckna affärer. Phoenix Suns har vägrat att gå med på DeAndre Aytons maxlön för att spara pengar, och Milwaukee Bucks, som vann förra säsongens mästerskap, har varit mer försiktiga med affärer. Jämförelsen lag-till-lag återspeglar sedan anledningen till att Golden State Warriors tröja försäljning, trots allt är deras front office villig att göra sitt bästa för att stödja laget och lita på spelaa.

https://nbatrojorse.blogg.se/

https://www.bloglovin.com/@nbatrojorse/

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 1099 تاريخ : شنبه 14 اسفند 1400 ساعت: 20:58

Även om NBA All-Star Game har avslutats, chockade 75 superstjäors framträdande fansen. Kobe Bryant dök också upp på skärmen ovanför Clevelands Quicken Loans Arena, och NBA All-Star Game har inte glömt honom. Han är fortfarande Mamba Mentality i otaliga fans hjärtan, och hans Los Angeles Lakers tröja har alltid inspirerat många fans.

2016 års NBA All-Star Game var sista gången Kobe Bryant deltog i sin karriär, och han är stjäan i ligan som har skapat otaliga rekord och gjort otaliga klassiska ögonblick. Kobe Bryant, som deltog i NBA All-Star Game för sista gången, var den sista som dök upp, och han fick applåder och jubel från otaliga fans. Dagens NBA All-Star Game har förlorat Kobe Bryant, och Vanessa Lains ögon i medialinsen är fulla av sorgliga tankar. När Los Angeles Lakers-kändisaa tog ett gruppfoto på platsen pekade Jerry Alan West på positionen bakom honom. Denna position var reserverad för Kobe Bryant, som om han aldrig lämnat någon.

Fansen på scenen kommer att gråta när de ser den här scenen, och mittpositionen räcker för att representera Kobe Bryants betydelse i Los Angeles Lakers. Shaquille O'Neal uttryckte också sina tankar om Kobe Bryant i en intervju, och deras kombination har varit en legend i ligan. Oavsett vilken stjäa fansen på scenen gillar, kommer det säkert att finnas fans i Kobe Bryant tröja. Oavsett hur många legender ligan dyker upp, kommer det alltid att finnas en plats för Kobe Bryant bland dem.

https://nbatrojorse.blogg.se/

https://www.bloglovin.com/@nbatrojorse

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 156 تاريخ : پنجشنبه 5 اسفند 1400 ساعت: 18:41